NO Gorenja zahtijeva izvješće o kreditiranju Merkura

Bez autora
Feb 22 2012

Predsjednik nadzornog odbora Gorenja Uroš Slavinec od uprave je zatražio izvješće o kreditiranju Merkura, dodavši da još ne zna kada će nadzornici o tome raspravljati. Slovenski su mediji izvijestili kako je krajem 2008. Gorenje Merkuru odobrilo 5 i 8 milijuna eura kredita. Prvi je iznos završio u društvu Rent A, navodno radi kupnje 2,5-postotnog udjela u Gorenju, a drugi u propalom Merfinu preko kojeg su menadžeri Merkura neuspješno preuzeli slovensko trgovačko društvo. Gorenje opovrgava da je kreditima pokušalo spasiti menadžere Merkura i tvrdi da nije povezano s poslom Rent A. Kao dioničar Merkura ima pravo zatražiti reviziju.

NO Gorenja zahtijeva izvješće o kreditiranju MerkuraPredsjednik nadzornog odbora Gorenja Uroš Slavinec od uprave je zatražio izvješće o kreditiranju Merkura, dodavši da još ne zna kada će nadzornici o tome raspravljati.

Slovenski su mediji izvijestili kako je krajem 2008. Gorenje Merkuru odobrilo 5 i 8 milijuna eura kredita. Prvi je iznos završio u društvu Rent A, navodno radi kupnje 2,5-postotnog udjela u Gorenju, a drugi u propalom Merfinu preko kojeg su menadžeri Merkura neuspješno preuzeli slovensko trgovačko društvo.

Gorenje opovrgava da je kreditima pokušalo spasiti menadžere Merkura i tvrdi da nije povezano s poslom Rent A. Kao dioničar Merkura ima pravo zatražiti reviziju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik